Imi fac cont pe YouTube

Da, ai auzit bine – Georgeasca isi face cont pe YouTube, pentru ca a auzit ca acolo se pot face bani cu sacul. Deci ca sa faci bani de acasa ai nevoie de PC [ laptop, tableta sau smartphone ],  un cont pe Google [ ca sa poti folosi YouTube ] si gata, faci un video cu tine, daca se poate cat mai desuchiat imbracata – sau mai deloc – si incepi sa strangi fani, urmaritori, subscriberi cum le mai zice.  Daca ai 10 mii si ceva vizualizari – pai ai, ca doar nu s-au abonat la canalul tau degeaba – incep sa curga banii ca de la robinet!

Imi fac cont pe YouTube si castig bani

O duce capul pe Georgeasca, nu-i asa? Pai evident ca o duce, nu degeaba si-a luat o tableta Samsung Galaxy A 10, cu care posteaza zilnic pe YouTube si Instagram. Ar face orice sa castige bani mai usor, ca din toate incercarile de pana acum asta pare cea mai banoasa. Deja imi fac planuri de vacanta pentru la vara, am de gand sa plec in Dubai cu banii stransi pe YouTube, sa stau macar 10 zile la plaja si cine stie: poate vine si printul arab calare pe o sonda, camila, Jeep. E bine sa te mariti cu un arab, astia au bani cu sacul, nici nu stiu ce sa faca cu ei. In plus preturile in Dubai sunt cam ca in Romania, plus ca dirhamul e la acelasi curs cu leul romanesc [ aproape, ca al nostru scade incontinuu ].

Ce o sa mai fac cu banii de pe YouTube? Pai am sa-mi iau alta masina, cu numere Zoll din Germania, ca acolo sunt masinile mai ieftine. Cum iau masina, cum postez pe YouTube, sa ma laud si sa stie lumea ca am bani. Asta e ideea de la care pornesc in 2020, ca vorba aia, am rabdat destul cu numere de Romania, acum cu cele de Germania o sa intru si eu in TOP 10 smecheri din Bucuresti [ mai degraba Voluntari ]. Mai ramane sa-mi iau permis de conducere german si devin cetatean de onoare al oricarui oras din Europa!

Georgeasca devine influencer pe YouTube

Ma gandeam eu ca asta e urmatorul pas pe care trebuie sa-l fac, doar nu o sa ma uit la infinit la Peaky Blinders online, mai ales ca nu gasesti niciun sezon sau episod pe YouTube. Le pun eu, ca ma duce capul cum sa fac asta. Din asta scoti bani frumosi, merita facut si mai ales nu trebuie sa abandonezi prea repede proiectele pe Social Media. Acolo se fac bani seriosi, trebuie doar sa stii cum sa-i faci! pai unde asculta lumea muzica? Nu pe YouTube? Vezi ca ai prins ideea din zbor, nici macar nu era nevoie sa-ti spun asa de multe, ca tu deja stii ce sa faci! Spor la lovele maestre, ca de acum nu-ti mai ramane decat sa stii sa numeri pana la un milion!

cont pe YouTube

Îmi fac cont pe YouTube și câștig bani cu toptanul [ găleata, sacul ]

Leave a comment